Back to top

Comerç, lleure i diversió a la Fira Multisectorial

Aquest cap de setmana la Vila de Cambrils ha bullit d'activitat amb la celebració de la 61a. Fira Multisectorial. Petits, joves i grans han gaudit de diversos espais dedicats a diferents sectors i per a gustos de tot tipus. 35.000 metres quadrats de recinte firal que han comptat amb alguna novetat com la Fira de cervesa artesana.
pernil

Vehicles i maquinària agrícola o de jardineria, alimentació, artesania, electrònica, salut i bellesa... aquests són alguns dels sectors que han estat presents a la 61a. Fira Multisectorial de Cambrils, un esdeveniment que, any rere any, reuneix nombroses empreses de l'àmbit local i territorial. En total han estat prop de 200 expositors, la majoria repetidors d'altres edicions, però també algun que hi ha participat per primera vegada, com el cas de la propietària del "Petit Vegan" de Cambrils, que ens explica que "la fira és una bona oportunitat perquè més persones sàpiguen que a Cambrils hi ha un lloc que ofereix menjar lliure de sofriment". Els més veterans expliquen que és un bon lloc per "donar-se a conèixer, aconseguir nous contactes i fer negoci".

El Mercat Medieval, amb un espai dedicat a la canalla, la zona del Niu Projects, per a joves emprenedors, l'espai del circ o les atraccions de fira, han estat altres ambients que han complementat la fira. Els milers de visitants valoren molt positivament l'ampli ventall de possibilitats que els permet trobar allò que busquen, ja sigui de l'àmbit comercial, com de lleure i diversió.

Una fira de cervesa artesana, propera a les Food Trucks, ha estat la principal novetat de l'edició d'enguany.

Paraules clau:

Notícies relacionades