Back to top

El comerç local, preocupat per la manca de turistes

Els botiguers del centre de Reus asseguren que la temporada està sent fluixa, tot i haver començat amb impuls

El comerç reusenc torna a patir les conseqüències del Coronavirus, amb la disminució dels clients i turistes. L'aparició de rebrots i la falta de turistes han provocat que el ritme de vendes torni a caure i que les botigues es buidin de nou, malgrat haver començat la temporada amb positivitat. 

Els botiguers declaren que està sent una temporada fluixa

Tot i haver començat amb impuls gràcies a les rebaixes i la "nova normalitat", els rebrots i la manca de visitants es fan notar als comerços reusencs. Els botiguers del centre de la ciutat declaren que les vendes s'han estabilitzat a la baixa i que està sent una temporada fluixa.

La reobertura de les botigues va suposar un augment del ritme de vendes, però l'augment de casos de Covid-19 de les últimes setmanes han provocat una disminució en l'afluència als comerços. Els botiguers reusencs asseguren que la temporada no està sent bona i que no es pot comparar amb les anteriors, encara que miren al futur amb positivitat.

L'augment de casos a Catalunya i el confinament del Segrià també ha estat una de les causes de la disminució de vendes, a causa del gran nombre de visitants que Reus rep d'aquestes zones i que no ha vingut aquest estiu. 

Paraules clau:

Notícies relacionades