Back to top

El comerç local de Riudoms pren el relleu de la xarxa de solidaritat

L'inici de la pandèmia va donar peu a la creació de xarxes de solidaritat arreu del país, en què una part de la població s'oferia a distribuir la compra diària o bé altres tasques domèstiques a aquelles persones vulnerables o bé gent gran que vivia sola. Ara, amb el relaxament de les mesures per combatre el coronavirus, aquesta iniciativa s'ha adoptat per part del teixit comercial local... avui, coneixem el cas de Riudoms.

Després de l'onada de solidaritat per part d'una part de la societat davant els mesos més crus de la pandèmia, les xarxes de solidaritat evolucionen. Ara, és el comerç local de cada poble qui adopta algunes de les tasques que duien a terme aquestes organitzacions. En trobem un exemple a Riudoms, on després que el casal popular La Calderera iniciés aquesta xarxa de solidaritat per dur a terme accions com distribuir la compra diària entre les persones més vulnerables i la gent gran que viu sola, ara el comerç local recull el guant i facilita que es facin les comandes a través de Whatsapp i posteriorment se'ls hi porti la compra a casa.

Es tracta d'una proposta que han adoptat diverses botigues del poble i que ha permès dinamitzar i actualitzar el teixit comercial local a les noves demandes sorgides de la nova realitat.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades