Back to top

El comerç local veu la llum amb la 'compradesdecasa.cat'

La Cambra de Comerç de Reus ha presentat una nova plataforma digital amb la voluntat de donar sortida als comerços locals i que aquests puguin continuar oferint el seu servei a la ciutadania.

compradesdecasa.cat

Acció-Reacció. Així és com la Cambra de Comerç de Reus descriu la nova plataforma digital que han creat des de l’ens cameral per donar sortida al comerç local en aquesta època de confinament. Es tracta de compradesdecasa.cat.

Una pàgina web en què els usuaris podran fer cerques geolocalitzades de manera que trobaran les opcions de comerços, venda de productes i serveis que tinguin més a prop de casa, tal com assegura l'enginyer informàtic i coordinador de la plataforma, Pau Aliagas. 

Visió de futur

Una nova eina que ha nascut en temps de confinament, però que des dels diversos sectors asseguren que ha arribat per quedar-se.

compradesdecasa.cat

Un mes després de decretar-se l'estat d'alarma

'compradesdecasa.cat' ha arribat un mes després que es decretés l’estat d’alarma. Una situació que preocupa al president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, qui demana a les administracions més mesures i ajuts per a l’empresariat.

No obstant això, Just continua mostrant-se optimista i assegura que amb iniciatives com la que han presentat aquest dijous, l’economia del territori continuarà endavant.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades