Back to top

El comerç reclama més Bons Reus a l'Ajuntament

La presidenta de la Unió de Botiguers, en una entrevista a Canal Reus, assegura que és una mesura que hauria "de quedar-se".

"Els Bons Reus són una mesura que hauria d'haver arribat per quedar-se", diu Meritxell Barberà, la presidenta de la Unió de Botiguers de Reus. "Com a mínim, durant aquest 2021 i si pogués ser fins al 2022", matisa justament després. Els Bons Reus, aquesta iniciativa de l'Ajuntament que ha volgut donar un impuls al comerç de proximitat amb descomptes abonats per l'erari municipal, ha salvat en bona part la campanya del 2020. 

I aquest 2021, amb una arrencada de la temporada de rebaixes marcada pel tancament dels comerços no essencials els caps de setmana, Barberà considera que caldria continuar batallant per situar el comerç de proximitat a l'agenda social i ciutadana. Per això espera que el consistori, que va deixar la porta oberta a repetir l'experiència, torni a oferir descomptes al llarg d'aquest any. 

Els APEU, en marxa

Barberà també ha aprofitat per explicar que les àrees de promoció econòmica urbana, les APEU, s'implantaran a Reus properament. "S'està redactant un projecte conjuntament amb l'Ajuntament", assegura Barberà, que destaca la cohesió entre el teixit comercial i les diverses entitats del sector. Precisament aquest dimarts el Govern de la Generalitat ha aprovat un decret llei que permet que els ajuntaments puguin delimitar les zones que es catalogaran com a APEUs. 

Paraules clau: