Back to top

"El comerç de Reus està fort"

Segons Meritxell Barberà, presidenta de la Unió de Botiguers de Reus, el comerç de Reus està obtenint resultats positius perquè no depèn de manera exclusiva del turisme.

La Unió de Botiguers sorteja, fins al 31 d'agost, 25 vals de compra de 20 euros a través de les xarxes socials. Una acció que pretén continuar fomentant el comerç local, ara més que mai després de les pèrdues generades per la COVID-19. 

"El comerç de Reus està fort", ha declarat Meritxell Barberà, presidenta de la Unió de Botiguers de Reus, qui ha visitat en data d'aquest divendres el Notícies Migdia d'aquesta casa. 

Barberà ha explicat que una campanya de vals funciona perquè és "un regal, una manera de premiar els nostres clients". A més a més, s'ha mostrat satisfeta amb la situació actual, ja que el comerç reusenc no depèn de manera exclusiva del turisme estranger i això ha fet que la caiguda d'ingressos no sigui tan notable.

"Estem contents amb el nivell de vendes que tenim, si bé és cert que a la ciutat de Reus estem acostumats també a tenir uns ingressos procedents del turisme que aquest any no tenim".

Botigues al carrer per recuperar la inversió

La setmana que ve, el període de rebaixes d'estiu arribarà al seu final. A la ciutat de Reus, les botigues podran sortir al carrer entre dimecres i dissabte per esprémer al màxim els darrers dies. "És una bona oportunitat, sobretot pel sector de la moda, perquè treguin estoc i recuperin així la inversió feta durant els mesos de primavera i estiu", ha afirmat Barberà.

Paraules clau:

Notícies relacionades