Back to top

El comerç reusenc escalfa motors per la campanya de Nadal

Els comerços esperen tenir una molt bona campanya, tenint en compte que arriben unes festes de Nadal sense restriccions per primera vegada en tres anys

Nadal arriba, i amb aquests també les compres. Enguany, la campanya s'enceta a més coincidint amb el Black Friday, el dia consumista per excel·lència. A més, també coincideix en l'any en què, per fi, podrem celebrar les festes nadalenques sense restriccions, sense haver de privar-nos de veure a aquelles persones que més estimem.

Il·luminació en més carrers, a banda del centre

Així doncs, els comerciants esperen que, amb tot plegat, la campanya sigui bona, millor que els anys anteriors. És el cas dels comerciants del Raval de Sant Pere que, a més, enguany tornen a tenir il·luminació de Nadal decorant el seu carrer després de molts anys. Asseguren que, encara que no ho sembli, la decoració nadalenca i les llums ajuden molt al fet que hi hagi moviment de gent en determinats punts de la ciutat que queden més apartats del centre.

Així doncs, avui arrenca la campanya de Nadal que, no només vol fer gaudir als infants amb les diverses activitats programades i atraccions en diferents punts de la ciutat, sinó que també ho farà a favor dels botiguers, per a donar-los un impuls amb els visitants i reusencs que s'apropin a comprar al comerç local.

Paraules clau:

Notícies relacionades