Back to top

Comiats i retrobaments al primer equip d'hoquei patins del Reus Deportiu

Tot i que la plantilla ja estaria tancada a hores d'ara, hi ha cants de sirena de possibles nous fitxatges.
Imatge de la bola d'hoquei al Palau d'Esports

La bola d'hoquei no tornarà a rodar fins al mes de setembre, però el joc als despatxos no s'atura. El Reus Deportiu ha de continuar treballant per construir una plantilla competitiva de cara a la temporada vinent i els números no ajuden a causa de la vigent crisi sanitària.

Abans que la pandèmia arribés a Catalunya, el Reus Deportiu ja va tancar el fitxatge de Raúl Marín, just aquest hivern, quan ja feia un any que el golejador no disposava de minuts a l'Sporting de Lisboa. Un fitxatge que supliria les baixes de Tiago Rafael, qui abandona la capital del Baix Camp després de dos anys vestint de roig-i-negre, i de César Carballeira. El gallec va confirmar al programa d'esports d'aquesta casa la seva marxa i el destí és A Coruña, casa seva, a les files del Liceo.

A més a més, tal com va avançar Canal Reus, Romà Bancells no fitxaria finalment per l'UD Oliveirense i es quedaria a Reus, on hauria arribat a un acord amb el club per renovar després que a Portugal li tanquessin la porta sense haver firmat però cap paper. Tot i que els tècnics creuen que la plantilla està tancada, els rumors apunten que un defensa podria arribar al carrer Gaudí durant l'estiu.

Qui serà el vuitè home?

Ferran Giménez seria el vuitè home que necessita l'equip, jugador que fins ara havia combinat l'assistència als partits d'OK Lliga amb els de Primera Catalana. Aquest passaria a obeir únicament les ordres de Jordi Garcia, però si finalment no fos així, seria perquè una nova cara hauria arribat al vestidor. Es tracta de Felipe Castro, jugador xilè del Dinan Quévert, qui ja s'ha acomiadat del club francès.

Felipe Castro. Imatge: Facebook Hc Dinan-Quévert Team Cordon
Imatge: Felipe Castro. Font: Facebook Hc Dinan-Quévert Team Cordon

La Copa del Rei i de la Reina, el primer test de l'any

Sense saber quan, i amb quin format s'iniciarà l'OK Lliga, la primera competició confirmada, si no hi ha un canvi de plans, és la Copa del Rei i de la Reina d'Hoquei Patins que se celebrarà del 17 al 20 de setembre a A Coruña.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades