Back to top

Es completarà el carril bici de l'avinguda de Salou

El projecte fixa un pressupost d’execució de les obres de 156.042,77 euros i un termini d’execució de 4 mesos.

L’Ajuntament de Reus ha aprovat de manera inicial un nou projecte de carril bici per al desplegament del Pla Específic de la Bicicleta de Reus. El tram permetrà completar el carril per a bicicletes a l'avinguda Salou, i connectar-los amb els futurs trams de l’avinguda de Sant Bernat Calbó i del carrer Flix.

El projecte fixa un pressupost d’execució de les obres de 156.042,77 euros i un termini d’execució de 4 mesos.

El projecte inclou la implementació d’un carril bicicleta segregat en vorera bidireccional, donant continuïtat al carril existent. La solució de carril bici segregat en vorera respecta l’amplada útil per als vianants superior als 1,80 metres, tal i com marca la normativa.

carril bici salou

Actualment, l’avinguda de Salou té ja construïts els trams de carril bici entre la plaça del Canal i el carrer de Manuel Hugué, i entre l’avinguda de la Universitat i el carrer de l’Agricultura. El projecte preveu donar continuïtat a la via amb la construcció dels trams entre el carrer de Manuel Hugué i l’avinguda de la Universitat; i entre el carrer de l’Agricultura i el carrer del Comandant Sugranyes.

Pel que fa a les cruïlles de l’avinguda de Salou amb el carrer de l’Agricultura i el del carrer de Pere Benavent, el projecte defineix també habilitar un nou pas de vianants i bicicletes adaptat.

El projecte compta amb l’aprovació provisional de finaçament Next Generation de la Unió Europea, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, d’acord amb la convocatòria del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Paraules clau:

Notícies relacionades