Back to top

Compliment a mig gas de les mesures antiCOVID en el retorn a les discoteques

Primera nit amb les pistes de ball operatives. Multitud de joves i no tan joves van aprofitar la represa per retrobar-se amb amics i coneguts. En alguns moments no es van complir les mesures antiCOVID.

Després de l'aprovació del TSJC, els bars i discoteques de Reus han pogut reobrir portes aquest dijous a partir de les 12 de la nit. La primera nit ha estat una prova de foc, perquè s'ha hagut de posar sobre la taula tot el reguitzell de mesures, entre les quals destaca el passaport sanitari. Amb tot, en alguns indrets no s'ha respectat en tot moment l'ús obligatori de la mascareta. 

La gran majoria de locals obren aquest divendres

Amb tot, no tots els empresaris de l'oci nocturn han decidit obrir la primera nit. Molts s'esperaran a fer-ho aquest divendres i fins i tot en els pròxims dies, perquè la decisió ha estat tan ràpida que no han tingut temps de posar-se a punt. 

De fet, alguns empresaris de l'oci nocturn han explicat a Canal Reus que la represa ha començat amb poca informació i tota poc clara. El fet que el document definitiu de com s'havien de reobrir les discoteques no es conegués fins dijous, ha frenat les presses d'alguns, que esperen a divendres per enllestir els preparatius i també per copsar com s'ha fet aquesta tornada a les pistes de ball. 

entrada discoteca oci nocturn

Massiu retorn a les discoteques

A Reus, com a mínim dos locals van reobrir portes. En tots dos es van acumular cues als accessos, més tenint en compte que a l'entrada calia acreditar que s'és vacunat o que s'ha passat un test d'antígens o una PCR en les darrers hores amb resultat negatiu. Això ha alentit en alguns aspectes l'entrada als locals. 

Un cop a dins, s'ha de mantenir encara un aforament limitat al 70% i també s'ha de dur sempre la mascareta a excepció del moment de consumir. 

Paraules clau:

Notícies relacionades