Back to top

Compte enrere per la Festa Major de Sant Pere 2023

A les portes del mes de juny, l'Ajuntament de Reus ha presentat el cartell de Sant Pere d'enguany i la programació d'unes setmanes intenses que giren al voltant de la Festa Major

El pròxim 24 de juny s'enceta, un any més, la Festa Major de Reus, la Festa Major de Sant Pere, amb el pregó i la primera tronada de les quatre que es fan fins al dia 29 a la nit. I des de l'Ajuntament, a les portes del mes de juny, ja s'ha presentat el cartell que encapçalarà la Festa Major d'enguany. Ha estat creat per l'artista Agustina Sobrino, i vol fer un homenatge als vestits de la Festa.
 
Tal com ha reivindicat l'autora, els vestits han estat fets per dones que cal visibilitzar i que sempre han estat al peu del canó per a tenir cura d'aquest patrimoni. 

CARTELL SANT PERE

Nou element

Algunes de les novetats de la Festa Major d'enguany és l'estrena d'un nou element festiu, la Somera, que s'estrenarà en societat el 17 de juny. I també un nou vestit per a la Vitxeta, patrocinat i inspirat en Reus Transport, que celebra el seu 25è aniversari. Una vestimenta que es presentarà el dimecres dia 7, i que es podrà veure en la primera sortida dels Gegants, per la celebració de Corpus.

Consulta la programació de Sant Pere 2023

Pel que fa a l'oferta musical, encara no s'ha fet pública. Segons la regidoria, els esdeveniments ja coneguts, com són el Vermut Musical o Barraques, estan confirmats, però esperen poder presentar el cartell amb tota l'oferta pròximament.

Pregó

Carles Pellicer, per la seva banda, ha volgut remarcar que no serà ell qui triï el pregoner d'aquest 2023. Ha apuntat que ha de ser la persona que agafi el seu relleu a l'alcaldia el pròxim 17 de juny la que esculli el o la pregonera, perquè, diu textualment, que "li farà il·lusió" poder-ho decidir.

Paraules clau:

Notícies relacionades