Back to top

Compte enrere per tenir a punt de la gespa de l'Estadi

Reus Esport i Lleure està ressembrant la gespa de l'Estadi Municipal després de la temporada dels Dragons i de l'aiguat del passat dissabte.

Després d'una nova temporada estiuenca amb els Barcelona Dragons, amb onades de calor asfixiants i amb l'aiguat del darrer cap de setmana, la gespa de l'Estadi Municipal s'ha malmès i necessita una ressembra d'urgència. Des d'aquest dilluns els jardiners de l'equipament estan treballant de valent per aconseguir una gespa digna i decent per acollir la temporada futbolística, amb els partits del Reus i la Fundació.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus Josep Cuerba ha explicat a Canal Reus que "ha estat un estiu amb molta calor, i això no va bé per la gespa". A més a més, hi ha hagut "molta activitat amb els Dragons" i ara toca "posar en marxa la ressembra de l'Estadi", diu Cuerba. D'altra banda, assegura que "hem de treballar perquè la Fundació i el Reus FCR tinguin les instal·lacions de la millor manera possible quan comenci la temporada". Des de la regidoria calculen que es necessita "un mes i mig" perquè la gespa comenci a estar en condicions.

Possibles canvis de partits

La Fundació hauria de debutar a casa el cap de setmana de Misericòrdia, mentre que el Reus ho hauria de fer el dia dos d'octubre. Doncs bé, tot apunta que per aquelles dates la gespa encara no estarà a punt i ambdós conjunts hauran de buscar alternatives.

Paraules clau:

Notícies relacionades