Back to top

El comunicador Josep Baiges, reconegut amb el Tro de Festa 2018

El comunicador reusenc Josep Baiges ha estat distingit amb el Tro de Festa 2018. Un reconeixement a la seva implicació en la ciutat de Reus amb projectes com el blog ‘El Món de Reus’, el llibre ‘Creu-me és possible’ i múltiples iniciatives en col•laboració amb el teixit associatiu i cultural.
Baiges

Josep Baiges ha estat distingit aquest Sant Pere amb el Tro de Festa 2018. RTV de soca-rel, el comunicador ha estat reconegut per la seva profunda implicació en la capital del Baix Camp al llarg dels darrers anys. Les seves cròniques a ‘El Món de Reus’ s’han fet ben conegudes a la ciutat i es van emportar el Premi Blocs de Catalunya l’any 2012. De tarannà marcadament optimista, el 2016 va escriure ‘Creu-me, és possible’ després de superar un càncer, amb l’objectiu de canviar el discurs dels mitjans de comunicació quan fan referència a la malaltia i d’aportar fons a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

bages

Altres iniciatives que han sorgit de la seva mà, entre d’altres, són els premis Enganxen, el nano dedicat a l’alma mater del Teatre Bravium Jaume Amenós, el Vermut del Món de Reus, el nano dedicat a Xavier Pàmies del Forn Sistaré i una llarga llista de projectes amb la marca de la rosa de Reus en tots ells.

Paraules clau:

Notícies relacionades