Back to top

Concentració a la Selva del Camp en contra de la duplicació de la carretera

Una vuitantena de persones s'han reunit per reiterar unes reivindicacions que fa més de 5 anys que duren.
Concentració a la Selva del Camp en contra de la duplicació de la carretera

La plaça Catalunya de la Selva del Camp ha estat l'escenari de la concentració per demanar que s'aturin les obres de la carretera que uneix la Selva del Camp i Almoster. Diverses entitats del poble i del territori fa més de 5 anys que denuncien el projecte de duplicació de la carretera i defensen que els treballs es portin a terme per millorar l'actual via T- 3231, ja existent entre els dos municipis.


Els manifestants han criticat el que consideren una ocupació del terreny amb un interès d'especulació urbanística. De fet, des de la plataforma @Noaladuplicació, col·lectiu que lluita per impedir el projecte de la nova carretera, s'han presentat aquest mes de maig un recurs de mesures cautelars per tal que s'aturin les obres que van començar a finals d'abril. És la segona vegada que les entitats presenten un recurs contenciós al jutjat de Tarragona donat que encara no han rebut resposta del primer tràmit.

pancarta en la concentració a la Selva del Camp

Una vuitantena de manifestants, equipats amb mascaretes i mantenint les distàncies de seguretat, han rodejat la plaça, han fet alguns parlaments i han penjat algunes pancartes amb lemes com "El territori no està en venda" o "Salvem la comarca d'especuladors".

Des de la plataforma @noaladuplicació també s'estan preparant altres mobilitzacions.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades