Back to top

El concert benèfic de carnaval amb més artistes reusencs

Reus Big Band, Fito Luri, Canya d'Or i Angie Rodríguez són els cap de cartell del concert benèfic de divendres de Carnaval al Teatre Fortuny. A diferència de les edicions passades, els fons recaptats es destinaran a Càrites Reus i a la Societat Sant Vicenç de Paül.
Concert solidari de carnaval

El Teatre Fortuny es prepara per acollir el proper divendres de Carnaval a les nou del vespre el Concert Benèfic que fa anualment. Enguany, el Círcol i l'Associació de Concerts de Reus destinaran els fons recaptats Càrites Reus i la Societat Sant Vicenç de Paül.

Dues associacions dedicades a l'assistència social de persones amb risc d'exclusió. En aquest sentit, l'organització ja no compta amb la Lliga Contra el Càncer del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre i opta per causes locals.

El concert tindrà un toc més reusenc que mai i és que els quatre artistes convidats són locals. Fito Luri, Canya d'Or, la cantant de jazz Angie Rodríguez i Big Band Reus trepitjaran l'escenari del Teatre Fortuny per una causa solidària. Un espai on tocarà per primer cop la Big Band Reus.

L'any passat el concert va recaptar 15.000 euros aproximandament amb l'actuació de Mishima. El preu de les entrades oscil·len entre els 15 i 25 euros en funció de la localitat i està previst que hi assisteixin unes 500 persones.

Paraules clau: