Back to top

Un concert de jazz tanca el Reus Cultura Contemporània

El "Tarragona Jazz" arriba per primera vegada a Reus de mans del Reus Cultura contemporània, i ho fa amb un concert de Gökhan Sürer Quintet.

Després de dues temporades del "Tarragona Jazz", la programació estable de jazz contemporani al teatre Magatzem de Tarragona s'ha obert a altres municipis del Camp de Tarragona, amb el cicle "Escales". Un exemple és el concert de Gökhan Sürer Quintet que ha tingut lloc aquest dissabte als Jardins de la Casa Rull de Reus. Aquest quintet, liderat pel pianista Gökan Sürer, i format per músics provinents de Mèxic, Sèrbia, Turquia i Catalunya, ofereix un jazz oriental que transporta l'espectador a Anatòlia, Bizanci i Armènia, amb un toc de mescla d'estils musicals com el jazz, el funk o el rock.

El Jazz Tarragona col·labora amb el Reus Cultura Contemporània

El concert, a més, s'ha inclòs en el programa de programació estable Reus Cultura Contemporània impulsat per Anima't. Un cicle que inclou estils molt diversos.
Amb el concert de Gökhan Sürer Quintet es tanca la primera temporada del Reus Cultura Contemporània, que va arrencar el desembre a causa de la pandèmia.

Paraules clau:

Notícies relacionades