Back to top

El concert de Nadal de l'Orfeó Reusenc recupera la presencialitat

L'entitat centenària ha pogut recuperar el seu tradicional concert de Nadal de manera presencial, després de no poder-ho celebrar el passat 2020 per culpa de la pandèmia.

Nadales tradicionals com el "Fum, fum, fum"; alguna de més moderna com "Un Camell d'Orient" de Manel o "Glòria" de John Leavitt. Aquestes són algunes de les cançons que es van poder escoltar en el concert de Nadal de l'Orfeó Reusenc. Un acte que enguany ha recuperat la presencialitat, després que l'any passat s'hagués de realitzar en format virtual per culpa de la pandèmia.

La Prioral de Sant Pere va ser l'escenari escollit per l'entitat del carrer Sant Llorenç per celebrar un dels actes més emblemàtics del Nadal reusenc. Un escenari diferent de l'habitual, ja que precisament el teatre de l'Orfeó és on gairebé sempre s'ha celebrat el concert. Enguany, perquè tant els cantaires com els espectadors poguessin mantenir una distància de seguretat, l'acte s'ha desplaçat cap a la Prioral.

Glossa a càrrec de Tomàs Barberà

El concert de Nadal de l'Orfeó Reusenc també compta amb la tradicional Glossa. Enguany ha anat a càrrec de Tomàs Barberà, soci número 9 de l'entitat centenària, i justament en l'any que se celebra el centè aniversari de l'emblemàtica botiga de la plaça del Mercadal que, precisament, du el mateix nom.

D'aquesta manera, i malgrat la situació actual, l'Orfeó Reusenc ha pogut protagonitzar un dels pals de paller del Nadal de la capital del Baix Camp.

Paraules clau:

Notícies relacionades