Back to top

El concert solidari de Divendres de Carnaval espera omplir el Fortuny

Un any més El Círcol de Reus organitza el concert de Divendres de Carnaval que se celebrarà el divendres 24 de febrer al Teatre Fortuny. Els catalans The Soul Beams actuaran en aquest esdeveniment solidari en favor de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.
Els organitzadors al costat del cartell del concert

El Círcol i lluitar contra el càncer a Reus ja és sinònim del concert solidari de Divendres de Carnaval. Amb aquesta ja seran 9 les edicions d'aquest tradicional concert que celebrarà el Círcol de Reus amb la participació de l'Associació de Concerts en favor de la Lliga Contra el Càncer. Serà el proper divendres 24 de febrer a les 9 del vespre al Teatre Fortuny, coincidint amb la celebració del Carnaval a Reus. El grup català, The Soul Beams, serà l'encarregat de posar música en aquest nou concert de Divendres de Carnaval. Els 12 músics que formen el grup faran sonar versions de clàssics i contemporanis de soul i funk.

Les entrades es poden adquirir per un donatiu mínim de 15 euros i, aquest any, tots els fons recaptats es destinaran al Programa de Detecció Precoç del Càncer de Còlon que s'està desenvolupant al Camp de Tarragona.

El director de la Lliga contra el Càncer a Tarragona i de les Terres de l'Ebre, David Ortega, ha concretat en què s'inverteixen les donacions: "Amb tots aquests diners el que fem és millorar la qualitat del programa, via enquestes, promoció del programa, per tal que la participació sigui més alta".

El ritme de vendes està sent bo, ja que queden poc més de 200 entrades. En aquest sentit, com en les darreres edicions, des de l'organització s'espera que es puguin omplir totes les localitats del Fortuny i que es pugui reunir al voltant de 8000 euros en favor d'aquesta causa solidària.

Paraules clau:

Notícies relacionades