Back to top

El concurs Dibuixa Avellanes recull 400 obres creades per infants

Al certamen, organitzat per la Cambra de Comerç de Reus, hi han participat 12 escoles de Reus i de la comarca. La pandèmia, però ha obligat adaptar el lliurament de premis que enguany s'ha fet sense cap acte ni el tradicional berenar.

Des de camps d'avellaners, fins a imatges al detall d'aquesta fruita seca passant per representacions de l'activitat quotidiana dels pagesos. Són alguns dels prop de 400 dibuixos que s'han presentat al concurs infantil Dibuixa Avellanes, on hi han participat nens i nenes de 12 escoles de Reus i de la comarca.

De totes les obres presentades se n'han seleccionat 40 per tal d'exposar-les a la Llotja de Reus. El certamen vol convertir aquest producte propi del nostre territori en la font d'inspiració en les creacions dels joves artistes.

Algunes de les obres seleccionades del concurs Dibuixa Avellanes

El certamen està organitzat per la Cambra de Comerç de Reus amb la col·laboració de la DOP Avellana de Reus està emmarcat dins del programa d'activitats del Temps d'Avellana.

Per altra banda, la pandèmia i la seva afectació sobre els actes de caràcter públic, ha obligat a fer el lliurament de premis en un format extraordinari, sense el tradicional berenar que es feia tradicionalment a la Llotja.

Paraules clau:

Notícies relacionades