Back to top

El concurs de Pintades Horitzontals de Reus ja té guanyadors

En aquesta tercera edició es van presentar un total de 26 propostes

La tercera edició del Concurs de Pintades Horitzontals organitzat per les regidories de Salut i Ciutadania, a través del departament de Joventut, i Educació de l’Ajuntament de Reus ja té guanyadors, després que el passat dia 26 d’abril es va tancar el període per presentar propostes artístiques a la convoc atòria.

En aquesta ocasió es van presentar un total de 26 propostes de diferents temàtiques i tècniques: caligraffiti, abstracte i il·lustració, entre altres.

pintades horitzontals


Les propostes guanyadores han estat les obres de Malpegados, un artista xilè afincat a Barcelona amb la seva obra «el camino» que es realitzarà a l’Escola Alberich i Casas, l’artista italiana Mickaela Martin amb l’obra «Birds flying high» que es dibuixarà a l’Escola Prat de la Riba i finalment l’obra de l’artista reusenc Miquel Falgàs amb la seva proposta «temps d’esbarjo» que es realitzarà a l’escola Isabel Besora.

Les obres estan previstes per tal que es puguin realitzar fins a finals de curs a les corresponents escoles. Aquest concurs s’emmarca dins el programa Llambordes de promoció de l’art urbà i també en el programa de Ciutat Educadora.

pintades horitzontals

 

Paraules clau:

Notícies relacionades