Back to top

El concurs públic del festival de música de Cambrils, quasi a punt

Des del consistori asseguren que van fer el possible per salvar la 46ena edició del Festival Internacional de Música de Cambrils, però que no és comparable als esdeveniments de Barcelona.

La cultura ha estat una de les vessants més perjudicades a causa de la crisi de la covid19. Alguns ajuntaments han posat l'accent en aquest àmbit, com és el cas de Cambrils, que ha ideat una programació cultural itinerant al llarg de l'estiu.

D'altra banda, aquest dimecres hauria hagut de començar la 46ena edició del Festival Internacional de Música de Cambrils. Un esdeveniment que va cancel•lar aquesta edició a causa de la situació sanitària que viu el país. A més, enguany era l'últim any que Concert Studio el realitzava amb el conveni signat ara fa tres anys. Per això, s'està gestant un nou concurs públic per decidir què fer l'any vinent. Segons la regidora, ja s'han acabat de perfilar els plecs de clàusules del conveni que ha de realitzar-se després del concurs. Ballesté també ha opinat sobre el fet que la promotora musical Concert Studio sí realitzi altres festivals musicals en ciutats com Barcelona, localitat amb la qual ha explicat que Cambrils no s'hi pot comparar.

Paral•lelament, la regidora ha explicat que també s'estan duent a terme reunions amb les entitats festives cambrilenques per dibuixar la programació de la següent festa major, la Mare de Déu del Camí. De moment però, la Nit del Foc ja ha estat anul•lada. De tot plegat, n'ha parlat la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils Cinta Ballesté al Notícies de Canal Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades