Back to top

Conèixer les inquietuds dels veïns del Parc Natural de Montsant

El Parc Natural de Montsant està a punt de finalitzar un seguit de visites als pobles del seu voltant per conèixer quina opinió tenen els veïns del parc. Es tracta d'un procés participatiu on els tècnics del parc valoraran les aportacions dels participants.

Problemàtiques amb algunes espècies de fauna, propostes sobre la comunicació del parc o la convivència entre diferents activitats d'oci. Són alguns dels temes recurrents que s'han parlat en les sessions de 'El Parc t'escolta', un procés participatiu per conèixer de primera mà les inquietuds, propostes i opinions de la gent que viu als pobles que integren aquest espai natural, tot plegat servirà per analitzar la percepció que la població té del Parc, detectar problemàtiques i treballar les propostes de millora.

Les visites estan a punt de finalitzar, havent realitzat sessions en els 9 municipis que rodegen el parc natural, uns tallers que consten en diverses parts i on els participants debaten i comenten sobre tres eixos principals; viure i treballar al parc, Patrimoni cultural i natural, i l'ús públic i social d'aquest espai.

D'aquesta manera, 'El parc t'escolta' també vol potenciar la participació de la gent del territori i augmentar el vincle entre l'espai natural protegit i l'equip gestor del parc de Montsant.

Paraules clau:

Notícies relacionades