Back to top

Coneixeu els ocells que es passegen per Reus?

Més enllà dels coloms, que tothom sap identificar, a Reus hi ha molts altres ocells. En una sortida d'observació d'aus al Gaudí Reus Golf Club, se n'han pogut observar més de 20 espècies diferents.

Encara que no en siguem conscients, quan sortim al carrer o anem a algun parc sovint estem envoltats d'ocells que volen o es passegen per la zona, i no parlem només de coloms. Per conèixer quines espècies tenim a la vora, des de la regidoria de Medi Ambient de Reus s'ha organitzat una sortida d'observació d'ocells al Gaudí Reus Golf Club, a la urbanització Aigüesverds.

Garses, puputs, orenetes o ànecs de coll verd, són alguns dels 21 ocells diferents que s'han pogut observar durant la sortida guiada, una activitat que ha servit perquè els assistents poguessin apreciar la biodiversitat que tenim a la zona. 

excursió per veure aus camp de golf

Més sortides per observar ocells

Els paratges del club de golf, amb llacs artificials, han permès observar la fauna en una zona que habitualment no està oberta al públic. Però la idea és que, de la mà de l'associació Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN) i Birding Catalunya, s'organitzin altres sortides per l'entorn de Reus per donar a conèixer quins són els ocells que tenim a la vora i que, sovint, ens passen desapercebuts.

Paraules clau:

Notícies relacionades