Back to top

El confinament serà comarcal a partir de dilluns

A partir de dilluns, el confinament passa a ser comarcal i la restauració podrà obrir una hora més per esmorzar i dinar.

El Procicat ha anunciat aquest dijous, 4 de febrer, canvis en les restriccions sanitàries. A partir del pròxim dilluns, 8 de febrer, i durant 14 dies, el confinament passa a ser comarcal.

Tanmateix, s'ampliaran les franges d'obertura dels bars i restaurants, els quals podran obrir una hora més per esmorzar i una hora més per dinar. Per tant, l'horari d'obertura passa a ser de les 7.30h a 10.30h i de 13.00h a 16.30h. La resta de la jornada podran continuar servint àpats per emportar-se o a domicili. 

A banda de la restauració, els gimnasos també entren a formar part d'aquesta relaxació de les mesures i a partir de dilluns podran obrir el seu interior en un 30% de l'aforament.

Canvis en els gimnasos, les llibreries i les universitats

En l'àmbit educatiu s'introdueix la semipresencialitat en els primers cursos universitaris.

Pel que fa a la resta del comerç es mantenen les restriccions vigents, que permeten obrir de dilluns a divendres els comerços de fins a 400 metres quadrats.

No obstant això, les llibreries s'incorporen al llistat d'equipaments culturals i, per tant, podran obrir els caps de setmana.

Paraules clau:

Notícies relacionades