Back to top

Confirmat el tercer cas de coronavirus a Cambrils

Es tracta d'un familiar de les dues persones infectades al municipi. És un home de 49 anys, qui es troba en aïllament i assistència domiciliària.
coronavirus

La demarcació de Tarragona suma cinc nous casos de coronavirus aquest dissabte, 14 de març. Un d'ells es tracta d'un home de 49 anys, veí de Cambrils, qui és familiar de dues pacients a qui ja se'ls va diagnosticar aquesta malaltia dimarts. En aquell cas, es tractava d'una dona de 79 anys i la seva filla, de 46 anys. Ambdues són residents a Cambrils, i com a mínim una d'elles hauria estat fa poc a Bèlgica visitant familiars que havien estat al nord d'Itàlia. Les dues pacients, per la seva part, evolucionen favorablement.

Segons han publicat diversos mitjans i ha pogut confirmar Canal Reus, el nou pacient cambrilenc es troba en aïllament i assistència domiciliària, en estat lleu. 

La resta de casos coneguts durant el dia d'avui a la demarcació tarragonina s'han registrat a les localitats de Roquetes, Tortosa, l'Ampolla i Amposta. A la província, de moment hi ha 19 casos de contagi d'aquesta malaltia. 

Mesures de prevenció

Les diferents autoritats insisteixen en què la població apliqui una sèrie de mesures per evitar el contagi de la malaltia. Algunes d'elles tenen a veure amb la mobilitat, com per exemple, reduir l'ús del transport públic. També demanen col·laboració i calma pel que fa a la compra de productes bàsics i recorden que l'abastament d'aliments està garantit.

faqs

Compareixença de Pedro Sánchez

Properament, està previst que el president del govern espanyol Pedro Sánchez comparegui per esclarir quines mesures contempla l'estat d'alarma anunciat ahir divendres. De moment, el consell de ministres ha durat set hores i la compareixença de Sánchez s'ha posposat per a les vuit del vespre.

Paraules clau:

Notícies relacionades