Back to top

Conformitat davant les noves limitacions de la Platja del Torn

La setmana passada, l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant anunciava una nova limitació de només 10 persones per a la Cova del Llop Marí.

Aquest cap de setmana, es limitava per primer cop l'aforament en l'accés i aparcaments de la Platja del Torn. Una decisió derivada de les noves limitacions establertes per a la Cova del Llop Marí. Concretament, s'ha establert un punt de control al mirador del Torn, a 1 km de la carretera nacional 340, que vigila l'accés de només 80 cotxes alhora, entre els dos pàrquings disponibles.

Es tracta d'un control que s'iniciava ahir, dissabte 10 de juliol, i durarà fins al 12 de setembre, de manera diària, i fins al 26 de setembre, els caps de setmana. Els primers visitants han pogut accedir a la platja sense problema, amb alguna petita espera per respectar l'aforament, i es troben satisfets amb la decisió del consistori.

Aquest estiu no s'haurà de pagar cap taxa

Per ara, l'Ajuntament no demana el pagament de cap taxa per accedir a la cova i als aparcaments de la platja. Una idea que podria esdevenir realitat en el futur, sempre que s'estableixi com a mesura per a millorar l'indret i la seva seguretat i accés.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades