Back to top

'Connecta't x l'Alzheimer', el gran repte de Jordi Cervera

El nedador i exregidor d'esports de l'Ajuntament de Reus, nedarà ininterrompudament 45 quilòmetres en benefici a la Fundació Rosa María Vivar.
Imatge de la presentació de la iniciativa 'Connecta't x l'Alzheimer'

El dia 30 d'agost serà una data marcada en vermell al calendari de Jordi Cervera. El nedador de Reus i exregidor d'esports del consistori, farà front a un desafiament majúscul: una travessa nedant pel Golf Sant Jordi.

El reusenc recorrerà el trajecte que enllaça per mar el Far del Fangar de Deltebre i l'estàtua de Jaume I de Salou, 45 quilòmetres en total i 12 hores ininterrompudes a braça.

Una iniciativa que ha batejat amb el nom Connecta't x l'Alzheimer, ja que es gestarà amb l'objectiu de recaptar fons en benefici a la Fundació Rosa María Vivar mitjançant la compra d'uns casquets de bany solidaris commemoratius del seu gran repte.

Els assistents a l'acte de presentació, la gran majoria personalitats de l'esport reusenc, van poder adquirir els casquets de bany in situ i els qui ho vulguin ho podran fer als centres Decathlon a partir d'aquesta mateixa setmana o a la web explicativa de la travessa.

Aconsegueix el casquet solidari aquí.

Quina és la tasca de la Fundació Rosa María Vivar?

La Fundació Rosa María Vivar és una entitat sense ànim de lucre que neix amb la voluntat de facilitar a les persones amb Alzheimer de la Demarcació de Tarragona un centre especialitzat en el tractament i l'estimulació de la malaltia.

La donació anirà destinada al finançament de l'edifici que s'alça a l'avinguda d'Antoni Planàs i Marca de Reus.

Accedeix a la web de la Fundació Rosa María Vivar aquí.

Paraules clau:

Notícies relacionades