Back to top

El Consell Comarcal aprova un pressupost de 13,4 MEUR

Des dels Serveis Comarcals Mediambientals, Secomsa, apostaran per fer més pedagogia al voltant del reciclatge i s'iniciaran en la gestió i ús de la biomassa forestal.
Consell Comarcal Baix Camp.

Els comptes per a l'any vinent del Consell Comarcal del Baix Camp tindran una línia continuista pel que fa a les inversions. Així destinaran 719.000 euros en polítiques d'ocupació, així com prop de 4 milions d'euros destinats als serveis d'ensenyament, en el qual s'inclouen menjadors i transport escolar.

També destinaran 2,2 milions en beques menjador. De fet, el pressupost serà de 13,4 milions d'euros, amb un 11% d'increment respecte el 2019.

Posaran l'ull en el reciclatge

consell

D'altra banda, Secomsa, l'empresa pública dels Serveis Comarcals Mediambientals, tindrà un pressupost de 17,5 milions d'euros. Part d'aquest servirà per invertir en maquinària de les plantes de recollida i tractament de la brossa. També apostaran per iniciar en l'aprofitament de la biomassa forestal.

També han destacat la necessitat de fer més pedagogia al voltant del reciclatge per tal de reduir costos. Volen adquirir un trenet per ampliar les visites i fer créixer la conscienciació.

Paraules clau: