Back to top

El Consell Comarcal del Baix Camp aprova un pressupost de més de 27 milions

Es multiplica la inversió fins als 12 milions d'euros, bàsicament per atendre les necessitats de millora a la planta de Tractament de Residus de Botarell.

El Consell Comarcal del Baix Camp aprova un pressupost per al 2023 de 27 milions i mig d'euros. L'increment respecte a l'exercici actual és del 75%, una xifra espectacular que s'explica per l'esforç inversor de l'ens comarcal. 

Bàsicament, els diners destinats a inversions aniran a la planta de Tractament de Residus de Botarell. Vuit milions d'euros que han de servir per adquirir nova maquinària i posar en marxa una segona línia. A més, també es destinaran 4 milions a accions de sanejament en depuradores. Aquestes inversions venen garantides per subvencions i ajudes dels diversos òrgans implicats depenents de la Generalitat, com l'Agència Catalana de l'Aigua o l'Agència de Residus de Catalunya. 

Impuls als serveis socials

Del pressupost del consell també es destinaran 4 milions d'euros a Serveis Socials a través d'un contracte programa. Es destinaran 6 milions d'euros més als serveis d'ensenyament, com el transport escolar o les beques menjador. 

Paraules clau:

Notícies relacionades