Back to top

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza la I jornada d’Habitatge Rural

L'acte tindrà lloc el dissabte, 30 de juliol, a la Sala municipal de la Febró on s'organitzaran diverses xerrades que estaran obertes a tothom

L’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp organitza el pròxim 30 de juliol al matí la primera jornada d'Habitatge Rural a la Febró. La jornada pretén tractar l'habitatge rural al Baix Camp des de diferents vessants i trobar alternatives d'accés a l'habitatge convencional. Tot plegat, a través de diferents experiències personals de membres de cooperatives d'habitatge, masoveria i altres associacions.

La inauguració de la jornada anirà a càrrec de Rosa M. Abelló, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, i el tancament, de Lourdes Martorell, alcaldessa de la Febró. Les xerrades, que es podran seguir a través del canal de YouTube del Consell Comarcal, estan obertes a tothom que hi estigui interessat i tindran lloc dissabte 30 de juliol de 10 a 14 h a la Sala municipal de la Febró. Entre els ponents hi haurà xerrades per part de diferents membres de La càtedra d'habitatge de la URV, La Masovera i UNDOS arquitectura cooperativa.

habitatge rural

Buscar alternatives d’habitatge i potenciar l’arrelament entre els joves

En aquest sentit, des del Consell Comarcal es pretén debatre les alternatives d’habitatge que hi ha actualment entre els assistents i mostrar aquelles que s’adapten millor a la casuística de la comarca per potenciar l’arrelament dels joves als pobles del Baix Camp.

Paraules clau:

Notícies relacionades