Back to top

El Consell Comarcal del Baix Camp presenta un pressupost de 15,7M€

Suposa un augment de poc més del 2% respecte d'aquest 2021. Un augment que es destinarà principalment a serveis educatius i beques menjador. Entre les inversions destaquen les reformes de les depuradores de Vilaplana i Riudecanyes.

El ple del Consell Comarcal del Baix Camp aprovarà aquest dimarts a la tarda el pressupost general de l'ens per l'any vinent, que puja a 15,7 milions, amb un important pes de les polítiques socials i educatives.

Durant el 2022, a més, també es faran reformes a les depuradores de Vilaplana i Riudecanyes a més de millores en moltes altres estacions de tractament de diferents municipis, continuant amb l'objectiu de garantir una depuradora per municipi a la comarca.

La presidenta del Consell Comarcal també ha destacat que, finalment, la Generalitat ha injectat 826.000 euros al consell aquest mes de desembre en condició de Fons de Cooperació Local davant la Covid. Aquesta partida comptabilitzarà com ingrés enguany, però servirà per complementar partides ja obertes o crear-ne de noves durant el 2022.

Pel que fa al pressupost global, sumant les empreses vinculades al Consell, els comptes pugen a 58,8 milions d'euros, destacant els comptes de SECOMSA que suma més de 25 milions, un augment important respecte l'anterior balanç perquè integra l'antiga SECOMSA Gestió. Cal destacar que el Consell Comarcal, amb una plantilla de més de 300 treballadors, continua amb un deute viu de zero.

Paraules clau:

Notícies relacionades