Back to top

El Consell Comarcal del Baix Camp vol participar en l'empresa energètica de Reus

El govern de Carles Pellicer està estudiant la viabilitat de crear una companyia elèctrica i des de l'ens supramunicipal creuen que poden arribar a acords perquè se'n beneficiï tota la comarca.

El Consell Comarcal del Baix Camp espera poder arribar a un acord amb l'Ajuntament de Reus un cop es posi en marxa l'empresa Reus Energia. L'ens supramunicipal assegura que cal aprofitar-se de la capacitat d'inversió del consorci reusenc i sumar plegats com passa en altres àmbits, com la funerària.

Una empresa en estudi

Aquest passat novembre l'Ajuntament de Reus va aprovar al ple municipal iniciar els estudis per analitzar la viabilitat d'una empresa energètica. Es tracta d'una de les propostes de la candidatura de l'alcalde, Carles Pellicer, amb la voluntat de generar energia i poder reduir la despesa en electricitat, així com també permetre'n la compravenda.

El Consell Comarcal del Baix Camp veu amb molt bons ulls la iniciativa. Tant, que esperen poder arribar a algun tipus d'acord amb el consorci reusenc per treballar-ho plegats.

De fet, el Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat per aquest 2021 l'impuls a una oficina energètica que ha de permetre reduir la despesa als ajuntaments de la comarca.

Paraules clau:

Notícies relacionades