Back to top

El Consell d'Infants, en contra de la discriminació sexual i de gèneres

Reus ha celebrat, un any més, el Consell Municipal d'Infants, on els més petits de la ciutat prenen consciència d'algunes realitats que pateix la societat d'avui en dia.

Heu pensat mai com seria el món governat pels més petits de casa? A Reus no governen, però sí que tenen un consell per aportar el seu granet de sorra a la societat. Any rere any, el Consell Municipal dels Infants es reuneix per a tractar temes en els quals creuen que s'ha d'incidir de la ciutat. Enguany ha estat el torn de la discriminació, més concretament en la discriminació per raó d'identitat de gènere o sexualitat.

A través d'aquest treball en profunditat, el Consell ha creat un decàleg per a començar-lo a aplicar a la capital del Baix Camp en diversos àmbits, com ara a les escoles o la Festa Major, i on han reflexionat sobre els prejudicis, els estereotips, els factors de risc i les conseqüències de segons quins actes, entre d'altres. 

Punt final al Consell d'enguany

Aquest dimarts ha estat la sessió de tancament, i per tant el moment de posar en comú tot el que han treballat al llarg d'aquestes setmanes. Els alumnes han llegit el manifest i han fet tres tallers i l'esbós del logotip amb el qual s'etiquetaran les accions que a partir d'ara es facin gràcies al decàleg.

Paraules clau:

Notícies relacionades