Back to top

El Consell Escolar de Ciutat debat sobre l'ús de telèfons mòbils a les aules

La reunió del Consell Escolar de Ciutat ha tingut per objectiu aconseguir una línia comuna de com s'ha d'actuar amb aquesta problemàtica a les aules i que tots els centres educatius l'apliquin

Després que recentment la Generalitat emetés un Decret Llei sobre l'ús dels telèfons mòbils als centres educatius, el Consell Escolar de Ciutat de Reus s'ha reunit en caràcter extraordinari per tal de debatre i trobar un posicionament comú d'actuació respecte a aquesta problemàtica. D'aquesta manera, representants de les escoles i instituts públics i concertats, personal docent, representants de les famílies i estudiants inclús, de les escoles de dansa, i tècnics de la regidoria d'Ensenyament de Reus, entre d'altres, han exposat conjuntament alguns punts que s'haurien d'abordar en l'aplicació d'aquesta nova normativa.

La trobada ha comptat també amb representants de l'associació Adolescència Lliure de Mòbils del Baix Camp, que ha explicat el seu posicionament respecte a l'ús d'aquests dispositius en canalla i joves. Per aquests pares i mares, la solució passa per no donar un telèfon mòbil als menors de 16 anys. Respecte al nou decret, el valoren positivament, però amb matisos.

Un cop recollits els suggeriments establerts en aquesta trobada, la regidoria d'Educació elaborarà una proposta més definida sobre com actuar en els centres educatius respecte als dispositius mòbils, i aquesta serà retornada als agents implicats de la ciutat per tal que la validin i l'apliquin.

Paraules clau:

Notícies relacionades