Back to top

El conseller Chakir El Homrani visita el Casal de Dones de Reus

La visita ha estat acompanyada de la presència de la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i la regidora d'Igualtat Montserrat Flores.

Aquest matí el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha visitat el Casal de les Dones de Reus. Una visita que ha estat acompanyada de la presència de la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i la regidora d'Igualtat Montserrat Flores.

El conseller ha volgut destacar la importància de la Xarxa SAI, que pretén informar a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d'orientació sexual i d'identitat de gènere i prevenir la LGBTIfòbia. D'aquesta manera es vol donar resposta a situacions de discriminació i també a qualsevol necessitat d'acompanyament o suport o informació que tingui la ciutadania amb relació a la diversitat sexual i de gènere.

El Homrani, ha assegurat que cada any augmenten les consultes i les actuacions en aquest espai, i que "això demostra la necessitat de fomentar aquests serveis". També ha destacat que "la ciutadania cada cop és més diversa hem de defensar-la amb aquests serveis".

Paraules clau:

Notícies relacionades