Back to top

El conseller comarcal i alcalde de l'Aleixar, Toni Abelló, nou president de Secomsa

Abelló ha estat escollit per unanimitat dels 15 integrants del Consell d'Administració de Secomsa. Aquesta empresa comarcal gestiona la recollida i el tractament dels residus a la major part dels pobles del Baix Camp

El conseller comarcal i alcalde de l'Aleixar, Toni Abelló, ha estat escollit nou president de Secomsa. L'elecció d'Abelló s'ha produït dins el procés de canvi de presidència i reestructuració que hi ha hagut al Consell Comarcal del Baix Camp.

Toni Abelló ja havia sigut, durant els dos anys anteriors, president de Secomsa Gestió, empresa que ha estat liquidada i que s'ha integrat completament a Secomsa, un procés que ha dirigit l'alcalde aleixarenc. Secomsa, amb una plantilla de 240 treballadors i treballadores, és una empresa pública de serveis, reciclatge i generació d'energia de capital públic al cent per cent.

Qui és Toni Abelló?

Abelló és Diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat Rovira i Virgili i té un Postgrau en Gestió Immobiliària per la URV. Empresari, Abelló és autònom des dels 21 anys i des de fa 25 anys és soci director d'una empresa dedicada a l'assessorament comptable, fiscal i laboral que, posteriorment, va incorporar un departament immobiliari.

Regidor de l'Aleixar des de l'any 2007, ha sigut conseller comarcal al Consell Comarcal del Baix Camp des d'aquell mateix any. Posteriorment, i des de l'any 2011, Abelló és alcalde de l'Aleixar, càrrec en què ha estat reescollit en dues ocasions més (2015 i 2019).

Al Consell Comarcal ha exercit durant dos anys el càrrec de vicepresident tercer (2017-2019), ha sigut durant quatre anys president de la Comissió Especial de Comptes, ha format part de les comissions informatives d'Interior, Territori, Serveis a la Comunitat i del Pla d'Actuació Comarcal (PAC) i, a més, ha format part en els últims 10 anys del Consell d'Administració de Secomsa.

A més, també va presidir la comissió de negociació del conveni col·lectiu dels treballadors i treballadores del Consell Comarcal del Baix Camp.

Paraules clau:

Notícies relacionades