Back to top

El Conservatori reobre per donar suport als alumnes que passen de grau

La Diputació de Tarragona ha reobert els seus centres educatius amb l'objectiu de donar suport i una atenció personalitzada a tots aquells alumnes que canvien de cicle o que necessiten treballar amb material concret.
Piano

Cinc alumnes per aula, mascareta i desinfecció a l'entrar. Aquestes són algunes de les mesures que el Conservatori de Música de Reus ha implantat per poder reobrir el seu centre i donar suport a la trentena d'alumnes que es preparen per a les proves d'accés a Grau Professional i Superior.

Els alumnes reben una hora de llenguatge musical i una altra d'instrument a la setmana i es divideixen entre els dos centres que té el Conservatori a la ciutat.

El curs segueix telemàticament

La reobertura s'ha fet parcialment durant aquestes primeres setmanes de juny amb l'únic objectiu d'oferir una atenció personalitzada. Mentrestant, la resta d'alumnes segueix amb el curs telemàticament fins al 19 de juny. El diputat dels Centres d'Ensenyament de la Diputació de Tarragona, Jordi Cartanyà, admet que 's'han fet classes virtuals d'assignatures que semblaven impensables com podrien ser la música i l'art'.

Conservatori de Música de Reus

Proves d'accés ajornades per la pandèmia

Tot i estar en grups reduïts de cinc persones, els alumnes comenten que ja tenien ganes de fer classe conjunta i ultimar els detalls de cara a les proves. Uns exàmens previstos inicialment pel mes de maig que s'han hagut d'ajornar a causa de la crisi sanitària fins al 22 de juny.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades