Back to top

El Consorci de l'Hospital Sant Joan, de nou al plenari

El plenari de l'Ajuntament de Reus d'aquest setembre tornarà a posar sobre la taula el futur Consorci de la Generalitat de l'Hospital Sant Joan. El Partit Popular exigirà saber la data definitiva de la seva posada en marxa, a través d'una moció. Des del PSC proposaran preus de lloguers justos per als habitatges i C's demanarà mesures que redueixin les conductes incíviques a la ciutat.
Plenari Reus.

El plenari de dilluns a l'Ajuntament de Reus escenificarà la polèmica que s'allarga en el temps sobre l'Hospital Sant Joan de Reus. A través d'una moció el grup municipal del PP preguntarà la data real de la instauració del consorci amb la Generalitat. Una pregunta que coincideix amb la designació de Mateu Huguet, el nou director del centre hospitalari. Per la seva banda, els socialistes presentaran una proposta de resolució instant a la Generalitat i a l'estat espanyol a facilitar l'accés als habitatges amb preus de lloguer justos i estables. A la vegada, mostraran el seu suport al dret de morir dignament.

D'altra banda, en el mes de la Festa Major de Misericòrdia la formació de Ciutadans demanarà a través d'una moció que s'adoptin mesures per reduir les conductes incíviques a la ciutat. Pel que fa a la CUP, més enllà de presentar d'abordar la vountat de la plataforma Salvem la Sedera, per tal d'instar a l'Ajuntament a assumir el solar i fer un debat ciutadà per decidir-ne el futur, també presentaran una moció relacionada amb les actuacions i les agressions de grups d'extrema dreta a Reus i comarques.

Paraules clau: