Back to top

Contador i Pereiro, les estrelles de la Polar Gran Fondo

Els dos exciclistes professionals han acudit a Reus per participar en la cursa amb bicicleta més professionalitzada de la demarcació. La sisena edició de la competició ha reunit a Reus prop de 7.000 esportistes.
Imatge de la Polar Gran Fondo La Mussara 2019

Dissabte, a les instal·lacions de la Fira Reus, ja començava el bullici. Una estrella del ciclisme mundial, Alberto Contador, acudia al Tecnoparc per recollir el dorsal número 1 de la Polar Gran Fondo La Mussara. "El Pistolero" ha decidit participat enguany en la competició, guiat per les bones referències d'un dels seus companys: el guanyador del Tour de França l'any 2006, Óscar Pereiro, un habitual ja de la Polar.

Diumenge, i com els altres 7.000 participants, les llegendes han iniciat el recorregut. La competició ha arrencat puntual, a un quart de vuit del matí, amb la sortida de la ruta llarga de 188km, l'opció que ha reunit més adeptes, sobretot, internacionals. Aquest és un dels reptes que els membres de l'organització volen potenciar cada any. També, millorar el factor que la diferencia de la resta d'esdeveniments: és la festa ciclista amb més participació femenina d'Europa.

Els esportistes tenien també la possibilitat de participar en dues distàncies més, una de 135km, i l'altra de 90km. Tot i ser amateurs, la Polar Gran Fondo La Mussara fa que tothom se senti professional i ajudi així a "Escriure la llegenda".

Imatge de la recollida de dorsals de la Polar Gran Fondo La Mussara