Back to top

El conte "La revolució de les aixetes" arriba a les escoles de Reus

Aigües de Reus ha publicat un conte infantil amb la voluntat de conscienciar als més petits sobre l'estalvi d'aigua i, ara, s'ha començat a explicar a les escoles de la ciutat

A finals del 2022, Aigües de Reus publicava un conte infantil anomenat "La revolució de les aixetes", amb la voluntat de conscienciar als més petits sobre l'estalvi d'aigua. Doncs bé, ara, han continuat fent difusió del conte a través de contacontes que fins a finals de maig recorreran les escoles de la ciutat. Tot plegat, perquè els infants entenguin en quina situació es troba el territori i que poden fer ells per aportar el seu granet de sorra.

"A Reus va passar un fet insòlit: un dia d'estiu, les aixetes de les cases es van començar a comportar d'una manera estranya..." Aquest és el començament del conte "La revolució de les aixetes", que ha editat Aigües de Reus amb la voluntat de conscienciar als més petits sobre l'episodi de sequera que està vivint el territori i la necessitat d'estalviar aigua.

Un conte que s'ha començat a explicar a les escoles de la ciutat, a través d'un contacontes a càrrec de Loli Beltran, la il·lustradora d'aquesta publicació que, per sort, acaba amb un final feliç: Reus es converteix amb la ciutat més estalviadora d'aigua.

De moment, el conte s'ha explicat a les classes de preescolar de l'Escola Eduard Toda, però fins a finals del mes de maig, el portaran a diferents escoles de la ciutat.

Més enllà de la seva voluntat de conscienciació sobre l'estalvi d'aigua, "La revolució de les aixetes" està ple de picades d'ullet a la ciutat, amb escenaris i icones característics, i on surt, fins i tot, Canal Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades