Back to top

'Contes màgics de Reus' aposta per la història del Barato

L'escriptora reusenca Monika Escuer ha engegat una campanya de micromecenatge per poder publicar el seu segon conte 'El Barato i les sabatilles màgiques'.

El Barato serà l'escenari d'una nova història de l'escriptora Monika Escuer. La seva col•lecció 'Contes Màgics de Reus' combina la ficció i el misteri amb la història real de Reus. En aquest cas, el seu segon conte comptarà amb personatges reals del Barato i es desenvoluparà en aquest  mític comerç de la ciutat.

Fes la teva aportació aquí

Per a poder-lo publicar, la seva autora necessita aconseguir 160 aportacions de 9,90 euros cadascuna, preu que correspon a un exemplar. Les contribucions es poden fer fins al 7 de desembre a través de la plataforma Quòrum Llibres.

'Institut Pere Mata: una porta a la ciència'

'El Barato i les sabatilles màgiques' surt poc temps després del seu primer relat infantil 'Institut Pere Mata: una porta a la ciència', el primer d'aquesta col•lecció. Tal com explica l'escriptora, tots els guanys del conte aniran destinats a la següent edició de la Marató de TV3 dedicada a les malalties mentals. 

Paraules clau:

Notícies relacionades