Back to top

Continua la reforma viària entre el carrer Ample i Prat de la Riba

La reforma dels carrers de Miró, Santa Helena i Verge Maria preveu la renovació de la senyalització, de la xarxa de sanejament i el soterrament del cablejat elèctric als encreuaments.

L'Ajuntament de Reus reformarà els carrers de Miró, Santa Helena i Verge Maria, per donar continuïtat als treballs de reforma viària que en els darrers anys s'han executat entre els carrers Ample i Prat de la Riba. El projecte defineix unes característiques del futur vial semblants a les dels carrers de l'entorn reformats recentment, amb base de formigó, paviment asfàltic i llambordes a les bandes laterals.

El projecte manté el sentit de la circulació en els tres vials i redueix les places d’aparcament en superfície per a millorar l’accessibilitat dels vianants, per donar prioritat de pas als vianant i donada la proximitat d'aparcaments subterranis pròxims. La reforma dels vials també preveu la renovació de la senyalització, de la xarxa de sanejament i el soterrament del cablejat elèctric als encreuaments dels carrers.

El projecte preveu que l’obra es realitzi en un termini de 5 mesos a partir de l'inici de l'actuació.

L'actuació té un pressupost de projecte de 299.210,48 euros i compta amb una subvenció de la Diputació de Tarragona de 179.526,25 euros, en el marc de la convocatòria PAM 2020-2023. El pressupost restant l'aportaran l'Ajuntament (77.794,75 euros) i els propietaris d'immoble dels vials afectats via contribucions especials (41.889,48 euros).


optiques visio

 

Paraules clau:

Notícies relacionades