Back to top

Continua el somni europeu del Reus Ganxets Miró

El Reus Ganxets Miró segueix en estat de gràcia a Europa, on ha guanyat els set partits que ha disputat.

La primera fase perfecta, amb quatre triomfs en quatre partits, va donar l'opció al Reus Ganxets Miró d'acollir la segona ronda de l'Europe Cup. Una fase en la qual les reusenques s'hi han plantat amb la il·lusió i el somni de poder continuar vives en l'any del seu debut en competició continental. I ho han aconseguit. 

El primer equip que es va rendir al joc de les del Baix Camp va ser el Budaorsi d'Hungria, un dels millors conjunts de la història del tenis taula. Les Ganxets es van imposar per un contundent 3 a 0 el passat divendres. Sense pair aquest resultat històric, dissabte les reusenques van repetir el 3 a 0 davant del Bratislava d'Eslovàquia, en un partit que no va tenir color. El bitllet pels quarts s'ha certificat aquest diumenge en la victòria per 3 a 1 contra el Nanotech Villach d'Àustria. Primeres de grup i set victòries en els set partits europeus.

I ara, els quarts

Cada ronda que passa, el Reus Ganxets Miró va perdent l'etiqueta de ser l'equip que dóna sorpreses per convertir-la en l'equip que aspira a tot. El pròxim repte europeu de les del Baix Camp serà al gener, en els quarts de final de l'Europe Cup. Una ronda que es disputa en format d'eliminatòria amb partit d'anada i tornada. Una nova oportunitat perquè el club engrandeixi la seva curta, però exitosa història

Paraules clau:

Notícies relacionades