Back to top

Continua tallada la C-242 al seu pas per Cornudella

Un mes i mig després que una roca de grans dimensions caigués al mig de la carretera d'accés al municipi de Cornudella de Montsant, la via continua tallada.
Carretera tallada C-242, a Cornudella de Montsant

El passat dijous 11 de juliol, els tècnics del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya van realitzar tasques de voladura a la C-242, al seu pas per Cornudella de Montsant. Uns treballs amb què es pretén assegurar aquest tram de la via, després que el passat 24 de maig, una roca de grans dimensions es desprengués i caigués al punt quilomètric 48.

Des de llavors la carretera ha estat tallada i s'ha habilitat un vial alternatiu, paral·lel a la via. No obstant això, i després del que podia haver estat un tràgic accident, els veïns asseguren que fa anys que alerten de la seva perillositat.

De fet, el despreniment de roques ha provocat més d'un accident en aquesta zona. Per aquest motiu, el Departament va acabar instal·lant, fa un parell de mesos, una malla protectora. Malgrat tot, aquesta ha estat insuficient i no ha impedit el que era, segons els habitants del Priorat, un desastre anunciat.

Paraules clau: