Back to top

Continuïtat a l'art urbà amb el Festival Llambordes

La iniciativa ha deixat en les seves dues anteriors edicions un seguit de grafitis en carrers i espais de Reus. Ara el festival vol créixer i consolidar-se com a proposta de participació dels joves artistes del territori.
Continuïtat a l'art urbà amb el Festival Llambordes

Plasmar l'expressió i el potencial dels artistes d'art urbà i a la vegada adquirir una imatge més viva per a la ciutat. Així va néixer el programa Llambordes ara fa dos anys i enguany torna en una tercera edició on introdueix algunes accions noves i dóna continuïtat a d'altres. Com a novetat d'enguany, el festival proposa un cicle de Pintades Horitzontals, una iniciativa que parteix d'un concurs pensat per obres de gran format que aniran vinculades amb Reus Ciutat del Bàsquet Català, i que decoraran algunes de les pistes del certamen esportiu.

Per altra banda el programa vol seguir amb les propostes ja iniciades en edicions anteriors del Llambordes com l'Street Gallery. El carrer Pere Òdena es reitera com a galeria d'art al carrer, enguany enfocat a il·lustradores per donar-li una perspectiva de gènere a les finestres tapiades d'aquest indret de la ciutat. Les caixes d'electricitat tornaran a ser el tapís on prop d'una vintena d'artistes plasmaran les seves creacions amb l'extensió del E30 941 90 10. Per última els Jardins de la Casa Rull tornarà a ser l'escenari del Fil Musical, on hi passaran diversos músics emergents de l'escena actual.

A partir d'ara també es poden consultar totes les accions que han format part de les diferents edicions del Llambordes en un catàleg virtual, creat per documentar totes les obres malgrat que moltes d'elles se substitueixen per altres any rere any.

Paraules clau:

Notícies relacionades