Back to top

El contracte de la brossa es desencallarà al ple de juny

Així ho explica la regidora d'Hisenda, Mariluz Caballero, a Canal Reus. El plenari aprovarà el nou plec de clàusules després de la impugnació del primer.
brossa

El ple de l'Ajuntament de Reus aprovarà el proper 19 de juny el plec de clàusules del nou contracte de la brossa. Es tracta del segon document que es redacta, després que el primer fos impugnat per algunes de les empreses que s'hi van presentar.

Amb la ressolució del Tribunal de Contractes de la Generalitat de Catalunya, que avala la proposta de l'Ajuntament de Reus, es va iniciar la redacció d'un segon plec de clàusules que, finalment, s'aprovarà aquest proper 19 de juny. A partir d'aleshores, s'obrirà el concurs per tal que les empreses interessades puguin presentar-se i adquirir el major contracte que oferta l'Ajuntament de Reus, que s'eleva fins als 14 milions d'euros l'any.

A l'espera de la lletra petita

El nou contracte arriba després de dos anys de prórroga. De fet, en l'anterior mandat, es va decidir esperar a les eleccions del 2019 per tirar endavant un contracte tan important. Després dels entrebancs amb la impugnació d'aquest passat hivern del plec de clàusules inicials, ara es desencallarà un dels problemes més importants que arrossega la ciutat. I és que els treballadors reclamen l'actualització del parc de vehicles i també una millora salarial. Caldrà estar atent a la lletra petita del nou contracte per veure fins a quin punt s'acontenten les reclamacions sindicals. El que està clar, és que el nou contracta busca millo eficiència i també control de com es gestiona el servei de recollida d'escombraries i neteja de la ciutat.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades