Back to top

Contrarestar els efectes cognitius del tractament del càncer de mama

La Fundació Rosa Maria Vivar continua ampliant els seus serveis relacionats amb la salut cognitiva. Ara, posa en marxa un taller per combatre els efectes adversos que provoca el tractament de quimioteràpia en algunes dones que han patit càncer de mama.

La Fundació Rosa Maria Vivar continua amb la seva feina de divulgació amb la salut cognitiva. Un cop el Centre Terapèutic de l'Alzheimer ja es troba en ple rendiment, la fundació busca seguir ampliant els seus serveis alhora que dona a conèixer altres problemes relacionats amb la memòria i el treball d'aquesta. Ara, ha decidit posar en marxa un taller cognitiu per combatre els efectes adversos que provoca la quimioteràpia en algunes dones que han superat un càncer de mama. Uns efectes coneguts sota el concepte del 'quimiocervell'.

El taller es durà a terme de forma virtual per facilitar la participació de dones d'arreu del territori. Un total de 16 sessions en què es treballaran les funcions cognitives per saber quina funció fa cadascuna d'elles, facilitant exercicis i rutines a les participants per millorar situacions d'oblit, de manca de concentració o d'organització i minimitzar l'efecte d'aquestes en les seves rutines socials i laborals.

Inscripcions obertes 

Aquesta formació compta encara amb places disponibles i començarà el dia 25 d'octubre amb la primera de les sessions dirigides per una neuropsicòloga experta. Les inscripcions es poden dur a terme a través de la pàgina web de la fundació.

Paraules clau:

Notícies relacionades