Back to top

Controlat l'incendi forestal de Pradell de la Teixeta

A hores d'ara, una desena de dotacions continuen remullant la zona per evitar noves revifades.
Un incendi a obliga a taller el trànsit ferroviari
Imatge de Bombers

ACTUALITZACIÓ 

10:00 h DIJOUS 30/05

Els Bombers de la Generalitat han informat que l'incendi que des d'ahir crema entre els municipis de Pradell de la Teixeta i la Torre de Fontaubella està controlat. A hores d'ara, una desena de dotacions continuen remullant la zona per evitar noves revifades. 

Ja s'ha restablert la circulació per tren entre Reus i Móra.  

19:00 h DIMECRES 29/05

L'incendi afecta una zona forestal entre els municipis de Pradell de la Teixeta i la Torre de Fontaubella, al Priorat. Els Bombers de la Generalitat asseguren que s'han cremat una desena d'hectàrees i esperen poder estabilitzar-lo aviat. 

El flanc esquerra ja no progressa i tot i que havien aparegut focus secundaris al cap de l'incendi ja s'han pogut controlar. Això sí, les flames han obligat a tallar el trànsit ferroviari entre Reus i Móra. I és que les flames estan situades a la vora de la línia R15, que connecta les dues capitals de comarca. També ben aprop de la carretera TV-3223. 

A hores d'ara treballen en les tasques d'extinció una trentena de dotacions terrestres i sis mitjans aeris. Això sí, en els pròxims minuts els mitjans aeris deixaran la zona perquè es farà de nit.