Back to top

Controls policials contra l'operació sortida de Setmana Santa

Amb l'objectiu d'evitar desplaçaments fora dels essencials, i donat que ens trobem al tradicional inici de les vacances de Setmana Santa, Mossos d'Esquadra ha reforçat la vigilància a les carreteres amb un dispositiu de 200 controls.
punt de control dels mossos

En unes circumstàncies normals, aquest divendres hauria arrancat la massiva operació sortida de Setmana Santa.

Una operació sortida que, evidentment, ha quedat truncada per l'estat d'alarma i les prohibicions de circular, a menys que sigui per anar a treballar en una activitat essencial o per casos d'emergència. Amb tot, els Mossos d'Esquadra continuen mantenint una presència notable al carrer per evitar desplaçaments innecessaris i aixecar actes a tots aquells que vulnerin el confinament obligatori. Per això, la policia catalana ha desplegat aquest cap de setmana 200 controls a les principals carreteres i autopistes.

EVITAR TRASLLATS NO ESSENCIALS

La voluntat és evitar el trasllat cap a segones residències i els viatges. Són punts de control dinàmics i estàtics, en vies interurbanes i als accessos i sortides de les ciutats.

Les sancions per incompliment de la normativa oscil·len entre els 600 i els 30.000 euros.

D’altra banda, les activitats a l’aire lliure, anar a la platja, passejar, fer esport, anar en bicicleta o córrer continuen prohibides, de manera que els Mossos també treballaran per garantir que ningú se salti les mesures legals vigents.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades