Contundent victòria del Riudoms contra l'Ejea

Segon triomf del curs de l'equip de Raúl Lucha, que va golejar l'equip aragonès (6-0).

Partit espectacular del Club Deportiu Riudoms, que va regalar una pluja de gols a la seva afició. Al minut 9, Clara Martínez va fer el primer amb un xut potent i col·locat des de la frontal de l'àrea. Aquesta va ser l'única diana dels 45 minuts inicials. A la represa, Laura Mas va sorprendre la portera visitant amb un cacau des de la distància, i va situar el segon.

Aleshores va començar el festival ofensiu de l'equip riudomenc. Mireia Martín va aprofitar una pilota morta a l'interior de l'àrea petita per perforar la porteria de l'Ejea, i cinc minuts després, Amara Martínez va culminar una bona jugada trenada per fer el quart. Abril Garcia va firmar la maneta del Riudoms amb un golàs des de fora de l'àrea, i ja a les acaballes del partit, Martínez va fer el sisè des del punt de penal.

El Riudoms se situa en la novena posició de la Primera Nacional amb 8 punts, i aquesta setmana viatjarà fins a l'Aragó per jugar contra el Saragossa, tretzenes de la classificació.